WORKSHOP

ONE TO ONE

Vols millorar les teves habilitats en fotografia de paisatge? Tens ganes d'anar un pas més enllà i no saps com?

Tant si és el primer cop que agafes una càmera, com si estàs començant. O potser ja en sàpigues d'usar bé la teva càmera, però necessites contrastar tècniques o adquirir nous punts de vista.

T'ofereixo un taller totalment personalitzat, adaptat a les teves necessitats i en un format que et permetrà treure el màxim rendiment a la teva inversió: el "One To One".

 

Parc Natural del Montseny

 

Consisteix en un curs particular, dedicat exclusivament a tu i adaptat a les teves necessitats, dividit en dues parts:

- Matí: sortida fotogràfica de 4 hores on, sobre el terreny i al teu costat, t'ensenyaré a treure el millor rendiment a la teva càmera, com configurar-la en funció de la fotografia que vulguis aconseguir, ús de diferents filtres, tècnica compositiva, etc.

- Tarda: sessió d'edició de 2 hores on, a partir d'algunes de les teves fotos del matí, t'ensenyaré el meu fluxe de treball i el procés d'edició per aconseguir una fotografia que destaqui. Revisió crítica del teu portfoli: revisarem algunes de les teves fotografies, analitzant tècnica, composició, edició... sempre des d'un punt de vista constructiu.

 

Mar fine art

Parc Natural del Montseny

 

L'horari el convindrem segons disponibilitat teva i meva, i serà en cap de setmana.

Pel que fa a la localització per a la sessió fotogràfica, la pots triar tu o te la proposo jo si no saps on anar.

 

Edifici de Comandància de marina de Tarragona

 

El preu de la inversió és de 180€ (IVA inclòs). En cas de desplaçament superior a 100km (anada + tornada) des de Tarragona i/o dietes, les despeses aniran a càrrec teu.

Si t'interessa i en vols més informació, no dubtis a contactar-me fent clic AQUÍ!

 

PREMIS